Creativity is our daily routine...

Op ontwerpen staat geen limiet...het is iets ontastbaar en een idee, elke dag ontwerpen wij voor onze klanten nieuwe concepten, van logo & huisstijl tot advertenties, kaartjes, drukwerk enz... Creativiteit is voor ons een dagelijkse routine, maar we doen het steeds weer met passie en overtuiging !

GRAFISCH ONTWERPEN

Heb je een idee maar je weet niet hoe eraan te beginnen ? Heb je niet de tijd of middelen om je project zelf uit te werken ? Geen nood, wij staan elke dag ter beschikking van onze klanten om telkens weer uw gewenste project te realiseren.

 

Wij ontwerpen in de meeste gevallen voor allerlei opdrachten tesamen zoals o.a : algemeen drukwerk voorbereiden, logo & huisstijl ontwerpen, creatief ontwerpen van flyers, affiches, reclamepanelen enz... Dit kan telkens afzonderlijk besteld worden, maar voor diegenen die op jaarbasis enorm veel ontwerpwerk hebben kunnen bij ons terecht voor een grafisch ontwerp pakket op jaarbasis. Dit wil eigenlijk zeggen dat er tussen klant en ons een overeenkomst is om voor een éénmalige betaling een heel jaar lang al uw ontwerpwerk in handen nemen, wat u wil en wanneer u wil ! En het straffe is, u krijgt voor het actuele drukwerk steeds weer de laagste prijs die wij kunnen aanbieden in ons ruim drukkerij-netwerk.

 

Hoe gaan we te werk ?

Eerst maken wij met de klant een afspraak, gebeurt dat op kantoor...dan drinken we er gezellig een koffietje bij, maar we kunnen ook altijd tot bij U thuis of op kantoor komen.

Vervolgens worden de eerste gedachten en ideeën bij elkaar genomen en gieten we die concreet in een planning. Met elk aspect wordt rekening gehouden. Op die moment maken we een keuze wat we gaan realiseren en op welke termijn. De volgende stap die we maken is het realiseren van een ruw ontwerp, meestal in 2 a 3 verschillende voorbeelden. Vandaar uit beginnen we verder te werken aan uw idee en realisatie.

 

Wat kunnen we garanderen ?

Bij VDB streven we naar een vlotte en transparante service tussen de klant en ons, we proberen daarvoor zoveel mogelijk informatie tijdens het hele proces door te geven aan de klant. Een paar toch niet onbelangrijke troeven zijn dat we door samenwerkingen met partners echt zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden op tal van artikelen en wat ook steeds belangrijk is, wij beheren al uw ontwerpwerk netjes op onze servers. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken voor verlies van bestanden en materiaal voor eventuele na-bestellingen.

Ontwerp pakket voor 1 jaar

Het pakket grafisch ontwerpen bestaat uit één jaar lang ongelimiteerd ontwerpwerk, dat kan gaan van uw bedrijfs-drukwerk tot reclame, promotioneel drukwerk, banners enz.... Bestel het pakket en u laat ons heel het jaar voor u ontwerpen, gemakkelijker kan haast niet.

+ laagste prijs in ons gamma voor het actuele drukwerk

+ veilige opslag van uw bestanden

+ Vlotte en transparante service

2.000 €

jaar

WEBDESIGN

BASIS PAKKET

PRO PAKKET

CORPORATE PAKKET

ONTWERPEN

LOGO & HUISSTIJL

ADVERTENTIE

HEROPMAAK

DRUKWERK KANTOOR

NAAMKAARTJES

FLYERS / FOLDERS

BRIEFPAPIER / FACTUURPAPIER

ENVELOPPEN

BLOCNOTE'S

DRUKWERK OUTDOOR

WERFBORDEN

SPANDOEKEN

RECLAMEBORDEN

VLAGGEN

VDB COMMUNICATIONS

KANTOOR : BOUDELOSTRAAT 29, 9190 STEKENE

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : PRINS BOUDEWIJNLAAN 97, 9100 SINT-NIKLAAS

ENKELE REFERENTIES

DAVY VAN MULLEM SCHRIJNWERKEN

DRUKWERK BESTELLEN BIJ VDB ? EENVOUDIG, SNEL EN TOPKWALITEIT..