Drukwerk bestellen bij VDB ? Da's eenvoudig en snel !

Een belangrijk aspect in de hedendaagse functionaliteit van een bedrijf is drukwerk. Het is nooit gemakkelijk om overal en alle prijzen te gaan vergelijken om toch zeker te zijn van een goede prijs / kwliteit verhouding. Wij werken gegarandeerd steeds in het belang van onze klant en bieden telkens voor elk product een zo scherp mogelijke prijs aan. Dankzij ons ruim netwerk met verschillende partners kunnen wij u garanderen dat ons drukwerk eenvoudig, snel en aan correcte prijs geleverd wordt, ook al moeten wij zelf niets voor u ontwerpen !

DRUKWERK BESTELLEN

Dagelijks staan wij in voor de drukwerk bestellingen van onze klanten, dat gaat op een zeer gemakkelijke en soepele manier want onze klanten weten immers dat wanneer zij iets nodig hebben, wij altijd op zoek gaan in ons netwerk naar de scherpste prijs voor dat artikel op die specifieke moment. Dat is wat ons sterk maakt en wat we garanderen !

 

Wat met de layout ?

Wij gaan er eerst vanuit dat we prijzen doorgeven op basis van een door onze klant aangeleverd drukbestand, dit om de kosten te drukken. Echter, vanwege onze know-how en ervaring in grafisch ontwerpen vragen veel van onze klanten om een ontwerp te maken voor hun nieuwe bestelling. Zo krijgt u telkens en tijdens het hele proces steeds bericht van uw bestelling d.m.v. een druk-proef. Eens de bestelling geleverd is, blijven uw bestanden veilig op onze server staan voor nabestellingen.

 

Hoe gebeurd de levering ?

Het meeste drukwerk neemt gemiddeld één werkweek in beslag vanaf de goedkeuring van de proefdruk tot de levering. Spoedbestellingen kunnen ook aangevraagd worden mits een meerkost afhankelijk van de urgentie.

Leveringen worden door ons persoonlijk afgehandeld, wij rekenen niet op een externe partner maar verzorgen deze service persoonlijk, ook al om het persoonlijke contact met onze klanten te versterken.

WEBDESIGN

BASIS PAKKET

PRO PAKKET

CORPORATE PAKKET

ONTWERPEN

LOGO & HUISSTIJL

ADVERTENTIE

HEROPMAAK

DRUKWERK KANTOOR

NAAMKAARTJES

FLYERS / FOLDERS

BRIEFPAPIER / FACTUURPAPIER

ENVELOPPEN

BLOCNOTE'S

DRUKWERK OUTDOOR

WERFBORDEN

SPANDOEKEN

RECLAMEBORDEN

VLAGGEN

VDB COMMUNICATIONS

KANTOOR : BOUDELOSTRAAT 29, 9190 STEKENE

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : PRINS BOUDEWIJNLAAN 97, 9100 SINT-NIKLAAS

ENKELE REFERENTIES

RESTAURANT NIEUWPOORTHOEVE

DAVY VAN MULLEM SCHRIJNWERKEN

DRUKWERK BESTELLEN BIJ VDB ? EENVOUDIG, SNEL EN TOPKWALITEIT..